Αποστολή εντός 24 ωρών! | ΔΩΡΕΑΝ αποστολή για παραγγελίες 60€ και άνω (3.90 για παραγγελίες κάτω των €60) | Τηλεφωνικές παραγγελίες Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 - 17:00

 

Το themooncat.com είναι ένα κατάστημα γυναικείων και ανδρικών εσωρούχων, μαγιό και πιτζαμών.  

Ξεκινήσαμε τον Ιούλιο του 2014 με όραμα να γίνουμε το μεγαλύτερο κατάστημα για τη γυναίκα και τον άνδρα προσφέροντας ποικιλία από μεγάλες μάρκες όπως: Luna εσώρουχα, Luna mare (μαγιό και ρούχα παραλίας), Maison Lejaby (εσώρουχα), Chantelle (εσώρουχα), Club Neuf (μαγιό), Trasparenze (καλσόν) και άλλες.  Υποστηρίζουμε τις ελληνικές εταιρείες, σας παρουσιάζουμε ως επί τω πλείστον προϊόντα προηγούμενων συλλογών τους και για αυτό τα περισσότερα προϊόντα είναι σε προσφορά όλο το χρόνο.

Στο themooncat.com διαλέγουμε προϊόντα για κάθε τύπο γυναίκας και μεγέθη που καλύπτουν από 70Β έως 95F.

Για τον άνδρα, επιλέξαμε τις εταιρείας Enrico Coveri, Primal, Scuola Nautica Italianna και Johnny Brasco για την άριστη ποιότητά τους, τα μοντέρνα σχέδια και τις ασυναγώνιστες τιμές.

Όπως θα διαπιστώσετε, διαθέτουμε ένα εύχρηστο και λειτουργικό σύστημα ηλεκτρονικών αγορών και σας προσφέρουμε δωρεάν μεταφορικά (για παραγγελίες άνω των 60€) και άμεση αποστολή εντός 24 ωρών (παράδοση στο χώρο σας την επόμενη μέρα για τις κεντρικές πόλεις της Ελλάδας, έως μία εβδομάδα για τις πιο απομακρυσμένες περιοχές).

 

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας,

Η ομάδα του themooncat.com