#ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, ψωνίζουμε online, με ασφάλεια

Ο ασφαλέστερος τρόπος για αγορές, είναι μέσω διαδικτύου. Η εταιρία MoonCat ενημερώνει ότι το e-shop λειτουργεί κανονικά έχοντας ήδη λάβει μέτρα προστασίας σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, για τους πελάτες μας και τους εργαζομένους:

- Υπάρχει μόνο ένα άτομο για να εξυπηρετεί τους πελάτες και όλοι οι υπόλοιποι δουλεύουν από το σπίτι.

- Δεν υπάρχει επαφή με το courier που παραλαμβάνει τις παραγγελίες. Όλα τα δέματα τοποθετούνται στον εξωτερικό χώρο της εταιρίας και ο συνεργαζόμενος διανομέας τα παραλαμβάνει από εκεί.

- Ο χώρος συλλογής και ολοκλήρωσης των παραγγελιών λειτουργεί με μειωμένο προσωπικό, το οποίο τηρεί αυστηρά τους κανόνες προστασίας και υγιεινής: χρήση μάσκας - γαντιών μίας χρήσης - αντισηπτικού.

- Πλένουμε τα χέρια μας τακτικά και σχολαστικά.

- Απολυμαίνουμε συχνά κάθε μεγάλη επιφάνεια με τη χρήση αντισηπτικού

Για τις ηλεκτρονικές σας αγορές, συστήνουμε:

- Τη χρήση πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών, προς αποφυγήν οποιασδήποτε επαφής με πρόσωπα εκτός του χώρου σας (το ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιεί πρωτόκολλο https)

- Ζητήστε από το διανομέα να αφήσει την παραγγελία σας εκτός σπιτιού, σε ασφαλή απόσταση.

- Μετά το άνοιγμα του δέματος πλύντε τα χέρια σας σχολαστικά, καθώς ήδη το έχουν πιάσει άλλα χέρια.

- Πλύντε τα προϊόντα πριν τη χρήση τους.

Αντιλαμβανόμενοι το μερίδιο κοινωνικής ευθύνης που μας  αναλογεί, από 18/3 -και για όσο διάστημα χρειαστεί- προχωράμε σε κλείσιμο των φυσικών καταστημάτων LUNA.
Το τηλεφωνικό κέντρο λειτουργεί κανονικά για τις δική σας εξυπηρέτηση. Για οποιαδήποτε βοήθεια παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 2526242 ή στο eshop@themooncat.com. Το προσωπικό μας απαντάει σε όλα σας τα email με σειρά άφιξης.