ΛΕΩΝ 23/07-23/08

ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΛΕΩΝ

Ο Λέων έχει το βασικό χαρακτηριστικό ότι είναι από τη φύση του γεννημένος ηγέτης. Είναι δημιουργικός, κυρίαρχος, έχει αυτοπεποίθηση, είναι δύσκολο να του αντισταθείς, ικανός να επιτύχει οτιδήποτε θέλει σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής του. Ο Λέων συνήθως περιτριγυρίζεται από πολλούς φίλους, που είναι γενναιόδωροι και πιστοί προς αυτόν. Με αυτοπεποίθηση, γοητεία και ηγετικές ικανότητες, είναι ένα ζώδιο ικανό να ενώσει διαφορετικές ομάδες ανθρώπων και να τους οδηγήσει σε έναν κοινό στόχο. Γενικά, υπάρχει μια συγκεκριμένη δύναμη σε έναν Λέοντα που συμβαδίζει με την εικόνα του "βασιλιά της ζούγκλας". Διαθέτουν μεγάλη αίσθηση του χιούμορ που τους κάνει ακόμα πιο εύκολη τη συνεργασία με άλλους ανθρώπους.

bra

Ο ΑΝΔΡΑΣ ΛΕΩΝ ΣΤΟ ΣΕΞ

Το λιοντάρι θεωρείται ο βασιλιάς του σεξ. Έχει αυτοπεποίθηση και προσφέρει ηδονή, ξέρει να ανακαλύπτει τις ερωτικές ζώνες, είναι αισθησιακός και γενναιόδωρος και διαθέτει τεράστια αντοχή. Το παίζει λίγο δύσκολος, απαιτεί πόθο και πάθος από την παρτενέρ του. Είναι ηγέτης και περήφανος και θέλει να έχει το πάνω χέρι. Είναι απαιτητικός και αυτοσχεδιάζει. Κρύβει τα συναισθήματά του. Θέλει επαίνους και αναγνώριση. Έχει μια σεξουαλική αύρα που δύσκολα αντιστέκεσαι. Δεν ερωτεύεται γρήγορα, χρειάζεται υπομονή. Του αρέσει η συζήτηση στο κρεβάτι και θέλει να ακούει πόσο καλός εραστής είναι. Εξαντλεί τη σύντροφό του και αναζητά την ποιότητα. Κάνει τα πάντα για να ευχαριστήσει γιατί θέλει να είναι ο καλύτερος και να νιώθει όμορφα η σύντροφός του.

ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Αγαπά τα ακριβά εσώρουχα. Γουνάκια, λεοπάρ και βελούδο είναι τα must για έναν λέοντα. Μπορούν να τον συνεπάρουν και να τον κάνουν να νιώσει βασιλιάς της ζούγκλας.

bra

Τα δερμάτινα εσώρουχα τον εξιτάρουν απίστευτα…αν τα συνδυάσεις με ψηλές μπότες…θα βγει από μέσα του το λιοντάρι. Στην κρεβατοκάμαρα, δεν υπάρχει χώρος για ντροπές για το συγκεκριμένο ζώδιο! Αν πάλι κάτι τέτοιο δεν είναι το στυλ σου και ντρέπεσαι δοκίμασε κάτι με girly λεπτομέρειες όπως πεταλούδες, φιόγκους και καρδιές!

bra

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΕΩΝ

Το πρώτο βήμα είναι να κολακεύσετε την αυταρέσκειά της και να δείξετε την εκτίμηση που της αξίζει. Αν δεν τα εισπράξει αυτά ξεκάθαρα, η σχέση σας δε θα προχωρήσει ποτέ. Μην κοιτάτε άλλες γυναίκες όταν είστε μαζί της, μόνο εκείνη θα πρέπει να καθρεφτίζεται στα μάτια σας. Η ιδέα και μόνο του ανταγωνισμού την απωθεί εντελώς, γιατί απλά είναι υπέροχη, μεγαλοπρεπής και καλύτερη από κάθε άλλη - ή τουλάχιστον έτσι βλέπει τον εαυτό της! Εσείς όμως, πρέπει να είστε έτοιμος για σκληρό ανταγωνισμό. Προσελκύει τους άνδρες, σκόπιμα ή όχι, λόγω της εκθαμβωτικής προσωπικότητά της.

bra

ΤΑΣ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΕΣΟΥΝ

Θα φορούσε άνετα ένα δαντελένιο, διαφανές κορμάκι για να εξιτάρει την φαντασία του συντρόφου της. Στο συρτάρι μιας Λιονταρίνας θα βρεις κομμάτια σπάνια και αρκετά εκκεντρικά. Θέλει να εντυπωσιάζει και να κάνει τη διαφορά.

bra

Της αρέσουν τα μαύρα αλλά και τα άσπρα εσώρουχα. οι γυναίκες Λιοντάρια θα διαλέξουν το πιο περίπλοκο και υπερβολικά luxery εσώρουχο το οποίο για τις υπόλοιπες γυναίκες του ζωδιακού θα ήταν σαν να φορούσαν το καθημερινό τους. Μια λιονταρίνα θα προτιμούσε να αγοράσει ένα εκθαμβωτικό εσώρουχο, από 20 φθηνότερα.

bra