ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-21/11

ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός έχει διαπεραστικό μαγνητικό βλέμμα και μία εσωτερική δύναμη, που τον κάνει αξιοπρόσεκτο, όσο κι αν εκείνος προσπαθεί να κρατηθεί στο παρασκήνιο. Αποπνέει μυστήριο και είναι πολύ έξυπνος. Έχει τρομερά ανεπτυγμένη διαίσθηση και είναι πολύ καχύποπτος, με αποτέλεσμα να προσπαθεί συνεχώς να ψυχολογεί και να «διαβάζει» τους άλλους. Έχει εμμονές με το παρελθόν και κυρίως με τις αρνητικές εμπειρίες. Δεν ξεχνάει ποτέ την προδοσία κάποιου, με αποτέλεσμα πολλές φορές να εκδικείται με το χειρότερο τρόπο, ενώ λησμονά ότι καλό του έχει προσφέρει κάποιος, αν κάποια στιγμή τον απογοητεύσει. Αγαπάει βαθιά και πιο αληθινά απ’ το καθένα, πράγμα που τον κάνει κτητικό και ζηλιάρη. Είναι το απόλυτα ερωτικό ζώδιο, με αξιοζήλευτες αποδόσεις, πολύ πάθος και αισθησιασμό.

Ο ΑΝΔΡΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο άντρας Σκορπιός ενδιαφέρεται πάντα για τους άλλους και για αυτά που σκέφτονται γι 'αυτόν. Επιδιώκει τον θαυμασμό των γύρω του, θέλει να τον αγαπούν και να αναγνωρίζουν αυτά που κάνει. Είναι φιλόδοξος και δεν φοβάται τον κίνδυνο. Δεν του αρέσουν οι απαγορεύσεις, επιδιώκει να νιώθει έντονες αισθήσεις και να δοκιμάζει τα όριά του. Ως παιδί, ο Σκορπιός ήταν σίγουρα ένας μεγάλος πονοκέφαλος για τους γονείς του! Όταν ενηλικιωθεί, ακόμη και αν έχει γίνει πιο λογικός, μισεί να συγκρατήσει τον εαυτό του και θα θυσιάσει πολλά πράγματα για ένα πάθος.

ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

sexy

Ένα ζευγάρι ζαρτιέρες και χειροπέδες. Τι άλλο, μπορεί να θέλει; Όσο πιο kinky τόσο το καλύτερο για έναν άντρα που είναι σκορπιός. Αλυσίδες, δερμάτινα και γόβες θα έπρεπε ήδη να υπήρχαν στη ντουλάπα σου αν θέλεις έναν τέτοιο άντρα. Ο Σκορπιός είναι απόλυτα σέξι και αγαπά το δέρμα και το βινύλιο. Τα χρώματα που προτιμά είναι το μαύρο και το βυσσινί. Λατρεύει τις υπερβολικά ψηλοτάκουνες μπότες, κι αν είναι μυτερές, τόσο το καλύτερο.

sexy

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το σύνθημά της είναι "όποιος με αγαπά, με ακολουθεί", οι άλλοι πρέπει να απευθυνθούν αλλού! Δίνει, αλλά απαιτεί να λάβει πολλά σε αντάλλαγμα. Η γυναίκα Σκορπιός είναι χαρισματική, εντυπωσιάζει με τη θέληση και την αποφασιστικότητά της. Αλλά θα αγανακτήσει εύκολα αν δεν πάρει αυτό που θέλει... Οι αντιδράσεις της μπορεί μερικές φορές να είναι υπερβολικές, αλλά αυτό είναι συστατικό της άμυνας της γυναίκας Σκορπιού. Μερικές φορές θα πουν πως είναι σκληρή, στην πραγματικότητα είναι ευαίσθητη και προστατεύεται από μια φαινομενική αδιαφορία στην παραμικρή επίθεση που κρίνει προσωπική.

ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΕΣΟΥΝ

animal print

Η γυναίκα Σκορπιός είναι πιο εκκεντρική με τα εσώρουχα της, της αρέσουν τα λεοπάρ ή τιγρέ, αγαπάει τα χρώματα και αναζητά πρωτοτυπία. Δε φοβάται να τολμήσει και να δοκιμάσει καυτά εσώρουχα, προκειμένου να τρελάνει το σύντροφο της. Η παθιασμένη Σκορπιός πρέπει πάντα να διαλέγει 2 χρώματα: βαθύ κόκκινο και μαύρο. Αλλά αν ο συνδυασμός δεν σε πείθει, κάνε zoom στις περίπλοκες λεπτομέρειες και θα εκστασιαστείς.

sexy

Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Γενικά, για τον Σκορπιό σχεδόν όλα στις σχέσεις του έχουν ένα αισθησιακό συστατικό και κατ' επέκταση σεξουαλικότητα. Ο Σκορπιός διεγείρεται από τη συναισθηματική διάσταση του σεξ και ενδίδει σε κάθε αισθησιακή δραστηριότητα. Η έλξη, η λαχτάρα και το πάθος που βράζει μέσα του, είναι για τον Σκορπιό η πραγματική απόλαυση του σεξ. Η φυσική ερωτική πράξη είναι απλά ένας τρόπος να βιώσει τα συναισθήματα του, που όσο πιο έντονα είναι τόσο πιο πολύ το απολαμβάνει.