Κριός 21/04-20/05

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΑΥΡΟΣ

Από όλα τα ζώδια, ο Ταύρος ξεχωρίζει από το πείσμα του κι αυτό τον κάνει ιδιαίτερα ανεξάρτητο. Θέλει τα πράγματα να γίνονται με το δικό του τρόπο. Με την επιμονή που διαθέτει, ο Ταύρος καταφέρνει να ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του μια χαρά και μάλιστα χωρίς βοήθεια. Περνάει καλά και μόνος του, αφού έτσι έχει τον έλεγχο της καθημερινότητάς του και λειτουργεί με τον τρόπο που θέλει.Μη βιαστείτε να κάνετε σχέση με έναν Ταύρο. Είναι πολύ υπομονετικός και περιμένει το ίδιο και από εσάς. Κάντε τον να γελάσει, αν περνάει καλά μαζί σας, θα επιζητά συνεχώς τη συντροφιά σας. Ο δρόμος για την καρδιά ενός Ταύρου περνάει πάντα κι από το στομάχι. Μαγειρέψτε του ή βγάλτε τον έξω σε ένα ωραίο εστιατόριο και συζητήστε μαζί του πράγματα που τον ενδιαφέρουν, καθώς του αρέσει να μιλάει για οικονομικά, δουλειές και πρακτικά θέματα. Φορέστε όμορφα ρούχα, με απαλά, πολυτελή υφάσματα καθώς είναι λάτρης της μόδας και της αισθητικής.

bra

ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΙΝΤΡΙΓΚΑΡΟΥΝ

Ο Ταύρος είναι ο πρόστυχος του ζωδιακού, θέλει το κοκκινάκι του όπως και ο ταύρος με το κόκκινο πανί. Αλλά τις μέρες που θέλει να κάνετε τρυφερό ερωτούλη θα του άρεσε και κάτι με ροζ και μαύρο. Τι εννοείς αν θα βάλεις διχτυωτές κάλτσες; Αυτό εννοείται ότι θα το κάνεις!

bra

bra

bra

Μη σου πω και κάτι σε πιο kinky με άνοιγμα στο κάτω μέρος ή δερμάτινη υφή. Δε θα βγεις χαμένη! Ο Ταύρος αγαπά κατά βάθος ό,τι είναι πρόστυχο ή κοριτσίστικο, είτε το ομολογεί είτε όχι. Του αρέσουν, επίσης, οι δερμάτινες 12ποντες γόβες, οι δικτυωτές κάλτσες, και τα εσώρουχα με…ανοίγματα στο κάτω μέρος τους.

Λατρεύει να βλέπει στα μάτια σας το βλέμμα της … μαθήτριας, επομένως επιλέξτε βαμβακερά εσώρουχα σε παστέλ χρώματα για να αποπλανήσετε τον…δάσκαλό σας!

bra