Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 45€


Πολιτική επιστροφών

H πολιτική επιστροφών της THE MOON CAT ΜΟΝ. Ι.Κ.Ε. είναι να δέχεται πίσω κάθε προϊόν μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα της παράδοσής του (όπως αποδεικνύεται από το έγγραφο φορτωτικής της Γενικής Ταχυδρομικής ή όποιου μεταφορέα χρησιμοποιήθηκε).

Η THE MOON CAT ΜΟΝ. Ι.Κ.Ε. αποδέχεται την ευθύνη για αποστολή λανθασμένου, κατεστραμμένου ή γενικότερα ελαττωματικού προϊόντος.

Η THE MOON CAT ΜΟΝ. Ι.Κ.Ε. θέλοντας να εξασφαλίσει την ομαλή και σίγουρη αγορά ενός προϊόντος από τον αγοραστή, δίνει τη δυνατότητα επιστροφής και αντικατάστασής του από άλλο ή από το ίδιο σε διαφορετικό μέγεθος ή χρώμα, εάν είναι διαθέσιμο.  Εναλλακτικά, μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων.

Η αντικατάσταση του προϊόντος θα γίνεται δεκτή μόνο στην περίπτωση που αυτό είναι στην αρχική-εργοστασιακή* του κατάσταση.
  
* To προϊόν είναι σε κατάσταση που μπορεί να μεταπωληθεί (με τα καρτελάκια του κατασκευαστή, χωρίς φθορά, λερώματα, κλπ.)

* Το προϊόν δεν έχει "προσωποποιηθεί" (δεν έχει τυπωθεί κάποιο όνομα ή/και αριθμός, δεν έχουν τοποθετηθεί σηματάκια, κλπ.)

 Αν το προϊόν τηρεί τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε ελεύθερα να το αποστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.

 

Καλσόν, κάλτσες και κολάν, δεν επιστρέφονται.

Τιμολογιακά, όλες οι αλλαγές προϊόντων υπολογίζονται βάσει της τιμής της παραγγελίας.

 

Διαδικασία

Καλέσετε στο 210 25 26 242 ή στείλτε email στο eshop@htemooncat.com  για να μας κάνετε γνωστό αν θέλετε να αντικαταστήσετε κάποιο προϊόν ή να μας ενημερώσετε για τυχόν παράπονα σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Τα προϊόντα επιστρέφονται στη παρακάτω διεύθυνση:

THE MOON CAT

Ζωοδόχου Πηγής 2Β

14565 Άνοιξη

Τ: 210 25 26242


1. Επιστροφή  και Αντικατάσταση
Το κόστος επιστροφής προϊόντων επιβαρύνει το πελάτη ο οποίος και διαλέγει τον τρόπο επιστροφής των προϊόντων (Γενική ταχυδρομική, άλλη εταιρία courier, Ταχυδρομείο).  

Για τη δική σας διευκόλυνση, μπορείτε να μας ενημερώσετε ποια είναι τα προϊόντα που επιστρέφετε και ποια είναι τα προϊόντα που θέλετε να παραλάβετε, να σας τα στείλουμε και κατά τη παράδοση να δώσετε στη Γενική Ταχυδρομική ή στα ΕΛΤΑ Courier το δέμα με τα προϊόντα προς επιστροφή.  Σε αυτή τη περίπτωση, το κόστος επιστροφής είναι 4,00€ και το κόστος αποστολής της νέας παραγγελίας είναι 1,80€. Δηλαδή, σύνολο 5,80€.

ΜΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.  ΜΗΝ ΔΙΠΛΩΝΕΤΕ ΤΑ ΣΟΥΤΙΕΝ εκτός αν σας έχουν σταλεί διπλωμένα.  Χρησιμοποιήστε τη συσκευασία με την οποία σας στείλαμε τη παραγγελία.

 

2. Επιστροφή Προϊόντων και Επιστροφή Χρημάτων

- Το κόστος επιστροφής προϊόντων επιβαρύνει το πελάτη ο οποίος και διαλέγει τον τρόπο επιστροφής των προϊόντων (Γενική ταχυδρομική, άλλη εταιρία courier, Ταχυδρομείο). 

- Για τη δική σας διευκόλυνση, μπορείτε να καλέσετε το κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής ή των ΕΛΤΑ Courier που εξυπηρετεί τη περιοχή σας, να παραλάβει τα προϊόντα προς επιστροφή σημειώνοντας στη φορτωτική  «χρέωση παραλήπτη» και θα αφαιρεθεί από το ποσό επιστροφής το ποσό των 4,00€.

- Αν η παραγγελία σας ήταν άνω των 45 ευρώ -χωρίς έξοδα αποστολής- και θέλετε να επιστρέψετε μέρος των προϊόντων της παραγγελίας αυτής, με αποτέλεσμα το νέο ποσό της αρχικής παραγγελίας να διαμορφώνεται κάτω από 45 ευρώ (η αξία των προϊόντων που θα κρατήσετε), τότε από την αξία των επιστρεφόμενων προϊόντων εκτός από το κόστος επιστροφής (4,00) θα σας αφαιρεθεί και το ποσό των 4,50 ευρώ (τα έξοδα αποστολής με τα οποία επιβαρύνονται όλες οι παραγγελίες κάτω των 45 ευρώ).

- Αν η παραγγελία σας ήταν άνω των 45 ευρώ -χωρίς έξοδα αποστολής- και θέλετε να επιστρέψετε όλα τα προϊόντα της παραγγελίας αυτής, τότε από την αξία της παραγγελίας σας εκτός από το κόστος επιστροφής (4,00) θα σας αφαιρεθεί και το ποσό των 4,50 ευρώ (τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας που τελικά ακυρώθηκε).

- Συμπληρώστε το Έντυπο Επιστροφής όπου θα αναγράφετε απαραίτητα τον αριθμό παραγγελίας, αριθμό λογαριασμού και όνομα δικαιούχου.  Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής όπου ενημερώνεστε με σχετικό email.  Το κόστος αποστολής της παραγγελίας, δεν επιστρέφεται.

ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.  ΜΗΝ ΔΙΠΛΩΝΕΤΕ ΤΑ ΣΟΥΤΙΕΝ εκτός αν σας έχουν σταλεί διπλωμένα.  Χρησιμοποιήστε τη συσκευασία με την οποία σας στείλαμε τη παραγγελία.