ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

toxotis

ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΞΟΤΗΣ

p>Διαθέτοντας μεγάλη περιέργεια και ενέργεια, οι Τοξότες είναι από τους μεγαλύτερους ταξιδιώτες του ζωδιακού κύκλου. Το ανοικτό πνεύμα και η φιλοσοφική τους θεώρηση τους παρακινούν να περιπλανηθούν σε όλο τον κόσμο, αναζητώντας το νόημα της ζωής. Οι Τοξότες είναι εξωστρεφείς, αισιόδοξοι, ενθουσιώδεις και τους αρέσουν οι αλλαγές. Έχουν την ικανότητα να μετατρέψουν τις σκέψεις τους σε συγκεκριμένες ενέργειες και θα κάνουν οτιδήποτε για να επιτύχουν τους στόχους τους.

Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΟΞΟΤΗΣ

p>Ο άντρας Τοξότης μπορεί μερικές φορές να έχει μια αγενή συμπεριφορά απέναντι στο γυναικείο φύλο. Είναι ειλικρινής, αυθόρμητος και δεν βάζει πάντα γάντια για να εκφράσει αυτό που σκέφτεται. Κατά συνέπεια, η σύντροφος του Τοξότη, θα πρέπει να νιώθει καλά με τον εαυτό της και να μην είναι πολύ ευαίσθητη. Αλλά ο άντρας Τοξότης δεν θα επιδιώξει ποτέ να προκαλέσει ηθελημένα θλίψη σε αυτούς που αγαπά. Έχει καλοσύνη, είναι γενναιόδωρος και ειλικρινής.

ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

p>Ο Τοξότης θέλει πρώτα να εξερευνήσει τα πάντα και να μην τα έχει όλα στο πιάτο, γι’ αυτό θα πρέπει να τον εκπλήξεις σταδιακά. Ωστόσο, ομολογουμένως είναι από τα πιο παιχνιδιάρικα ζώδια. Του αρέσει να παίζει ρόλους, και το στυλ της σεμνής αλλά πάντα seχy μαθήτριας θα προσελκύσει την προσοχή του στα σίγουρα. Καλή επιλογή είναι τα λευκά εσώρουχα, ένα απαλό, βαμβακερό με v-T-shirt κι ένα μαλακό, απαλό σλιπ.

cotton underwear

Ωστόσο, αγαπά τον αισθησιασμό των κορσέδων, τα γάντια, τις μπότες, και τα εσώρουχα με μεγάλες κόπιτσες. Λατρεύει τα βελούδινα υφάσματα, και του αρέσει η ιδέα να σας βλέπει «τυλιγμένη» σε αμέτρητες κορδέλες και φιόγκους, βικτοριανού τύπου…

underwear

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΞΟΤΗΣ

Ζει μια συνεχή ανάγκη να προβάλλεται και απολαμβάνει την συγκίνηση της κάθε περιπέτειας. Κατανοεί τους νέους ανθρώπους και τα πηγαίνει καλά μαζί τους, καθώς σέβεται την προσωπικότητά τους. Είναι εκ φύσεως ερωτική και αισιόδοξη και έχει υψηλές προσδοκίες. Ακόμα και αν υπάρχουν εμπόδια που καθυστερούν την ερωτική κατάκτηση, δεν το βάζει κάτω. Η ανέμελη συμπεριφορά την κάνει δημοφιλή στους φίλους και την οικογένεια, ενώ απολαμβάνει τους προβολείς στα πάρτι και τις κοινωνικές συγκεντρώσεις.

ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΕΣΟΥΝ

Για μια γυναίκα Τοξότη σημασία έχει η ποιότητα και η διάρκεια. Επενδύει σε ένα κομμάτι καλού σχεδιαστή που θα το έχει για χρόνια. Αναζητά άνεση και πρακτικότητα στα εσώρουχά της, με αποτέλεσμα συχνά να μην ταιριάζει το επάνω με το κάτω μέρος του σετ. Θέλει ποικιλία χρωμάτων, ωστόσο αγαπημένο της χρώμα είναι το μωβ, που αντιπροσωπεύει την δυναμικότητα αλλά και την ανεμελιά.

purple underwear