Για τη φίλη

Είναι το άτομο που σε στηρίζει όλη τη χρονιά και είναι πλάι σου όποτε τη χρειαστείς. Μία βελούδινη φόρμα είναι τέλεια ιδέα για δώρο την οποία θα εκτιμήσει στις απογευματινές σας βόλτες για καφέ!

Για τη μαμά

Άλλο ένα αγαπημένο πρόσωπο που δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ. Είναι ίσως το μόνο άτομο που νοιάζεται πραγματικά για σένα και το οποιοδήποτε δώρο θα την χαροποιήσει. Είμαστε σίγουροι ότι μία ρόμπαθα την ευχαριστήσει, ιδιαίτερα δε όταν θα πίνει τσάι ή καφέ με το παιδί της δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Για το φίλο

Συνήθως τα Χριστούγεννα μας αρέσει να χουχουλιάζουμε ιδιαίτερα μετά από τα ξενύχτια της Παραμονής. Τι πιο ωραίο δώρο για τον αγαπημένο μας φίλο από μία πιτζάμα;

Για το μπαμπά

Ένα πρόσωπο το οποίο μας αγαπάει και ας μην μπορεί να μας το δείξει τις περισσότερες φορές ... σίγουρα είναι ο πιο παραμελημένος (αλήθεια, πότε είναι η γιορτή του πατέρα;). Μία ζεστή ρόμπα ή πιτζάμα θα κάνουν τα μουστάκια του να γελάνε και ας μην έχει!

Για σένα

Άλλη μία κοπιαστική χρονιά πέρασε. Χρωστάς στον εαυτό σου ένα δώρο γιατί πραγματικά το αξίζει. Μπορείς να διαλέξεις μία πιτζάμα για cocooning με την οικογένειά σου αλλά γιατί να μην αλλάξεις διάθεση και να αναδείξεις τη θηλυκότητα σου με ένα αισθησιακό εσώρουχο;

Υπάρχουν πολλά περισσότερα προϊόντα για να πάρεις ιδέες στο www.themooncat.com.

Ότι και να διαλέξεις, εμείς σου ευχόμαστε Καλές Γιορτές!