Παιδικά εσώρουχα: 5 πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να προσέξετε στην αγορά τους Τα παιδικά εσώρουχα είναι κάτι που ταλαιπωρεί όλους τους γονείς. Είναι μια αγορά που πρέπει να γίνεται συχνά, όμως πολλές φορές αποδεικνύεται απρόσφορη για διάφορους λόγους. Πότε το εσώρουχο δεν αρέσει στο παιδί, πότε αυτό χαλάει μετά από μερικά πλυσίματα και πότε δεν είναι βολικό. Για να μην την ξαναπατήσετε, λοιπόν, και για να καταφέρετε αυτή τη φορά να κάνετε μια αγορά που θα μακροημερεύσει, διαβάστε παρακάτω τι είναι αυτό που πρέπει να προσέξετε όταν αγοράζετε εσώρουχα για το κοριτσάκι ή το αγοράκι σας.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ

Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, είναι όμως η πρώτη παράμετρος που πρέπει να σκεφθείτε. Όσο καλό και χρηστικό κι αν σας φαίνεται το εσώρουχο, αν δεν αρέσει στο παιδί σας, απλώς θα έχετε γκρίνιες και η αγορά δεν θα είναι επιτυχημένη. Εσείς μπορεί να νομίζετε ότι ένα boxer με παιδικούς ήρωες από την τελευταία ταινία της Disney είναι υπέροχο, όμως ο γιος σας να έχει εντελώς άλλη γνώμη και να προτιμάει κάτι λιγότερο παιδικό. Οπότε καλό είναι να ρωτάτε το παιδί πριν αγοράσετε κάτι ή να το ψωνίζετε μαζί.

bra

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΥΛΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Ακούγεται αυτονόητο, αλλά δεν είναι πάντα. Το σλιπ ή το boxer πρέπει να είναι από βαμβάκι υψηλής ποιότητας, για να μην προκληθούν ερεθισμοί στο ευαίσθητο δέρμα των παιδιών. Επιπλέον, το βαμβάκι έχει μεγάλη ανθεκτικότητα και δεν χάνει τη φόρμα του ακόμα και μετά από πολλά πλυσίματα στο πλυντήριο σε μεγάλη θερμοκρασία.

ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΡΑΦΗΣ

Σχετικός παράγοντας με τον παραπάνω είναι και η καλή ποιότητα του εσωρούχου. Τα παιδικά εσώρουχα πλένονται συνεχώς στο πλυντήριο και πολλές φορές πρέπει να τα βάλουμε σε υψηλή θερμοκρασία. Για να μην ξεχειλώσουν, λοιπόν, τα λάστιχα μετά από μερικές πλύσεις, πρέπει αυτά να είναι χοντρά και δυνατά.

ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΩΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Τα παιδιά θέλουν να νιώθουν άνετα και δεν υπάρχει περίπτωση να ανεχθούν ούτε για μερικές ώρες ένα εσώρουχο που δεν τα βολεύει. Τα boxer για αγόρια και τα σλιπ σε γραμμή σορτς για τα κορίτσια έχουν την πιο άνετη εφαρμογή, όμως τελικά το παιδί είναι αυτό που θα εκφράσει τι είναι αυτό που το κάνει να αισθάνεται καλύτερα.

bra

ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΙΜΗ

Κακά τα ψέματα, όσο ποιοτικό και αν είναι ένα παιδικό εσώρουχο, δεν πρόκειται να κρατήσει για πάντα. Άλλωστε, τα παιδιά μεγαλώνουν και μετά από μερικούς μήνες αυτά που τους έρχονταν τέλεια δεν τους χωράνε καθόλου. Οπότε, η τιμή είναι σίγουρα ένα θέμα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας. Στο The Mooncat θα βρείτε σλιπ και boxer για αγόρια και κορίτσια σε απίθανες τιμές από 2€!

bra