Σωστό μέγεθος


Η πρώτη και βασικότερη προϋπόθεση είναι να έχετε αγοράσει το σωστό μέγεθος εσωρούχων. Αυτό ισχύει φυσικά για γυναικεία εσώρουχα, στα οποία η καλή εφαρμογή παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, όπως τα σουτιέν, αλλά και για κάθε εσώρουχο που πρέπει να αγκαλιάζει αρμονικά το εκάστοτε μέρος του σώματος. Ο στόχος είναι να κάνετε όλες τις συνηθισμένες σας κινήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας χωρίς να το σκέφτεστε.

Βρείτε εδώ το μέγεθος του σουτιέν σας

Το στυλ που σας ταιριάζει


Παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο να μη φοράτε κάτι που δεν ταιριάζει στο στυλ σας. Αν, για παράδειγμα, σας αρέσει κυρίως το σπορ στυλ, τότε εσώρουχα, όπως ζαρτιέρες και κορσέδες, δεν θα σας εκφράζουν. Στα εσώρουχα υπάρχει πολύ μεγάλη ποικιλία, ώστε να βρείτε sexy εσώρουχα, τα οποία ταυτόχρονα θα είναι αυτό που ψάχνετε από όλες τις απόψεις. Το θέμα είναι να μη συμβιβαστείτε και να αναγκαστείτε να φοράτε κάτι, το οποίο θα σας κάνει να μη θέλετε να βγάλετε τα ρούχα σας μπροστά σε κανέναν, ούτε καν στον εαυτό σας, πόσο μάλλον σε ένα αντρικό μάτι.

Εξάσκηση


Είναι πολύ φυσιολογικό να μη νιώθετε άνετα με πολύ σέξι εσώρουχα, όπως ζαρτιέρες και δαντελωτά στριγνκ, με αποτέλεσμα να νιώθετε ότι εκτίθεστε με αυτά στα μάτια του συντρόφου σας. Βέβαια, εκείνου σίγουρα θα του αρέσει μια τέτοια εμφάνιση από το πρώτο λεπτό, όμως είναι προτιμότερο εσείς να τα εμφανίσετε, όταν θα μπορείτε να τα υποστηρίξετε. Φορέστε τα αρκετές φορές, για να προσαρμοστείτε στην αίσθηση και πλέον να μην σας κάνει τόση εντύπωση. Επιπλέον, η εξάσκηση δεν έχει να κάνει μόνο με το αισθητικό αποτέλεσμα. Οι ζαρτιέρες, οι κορσέδες και τα μικροσκοπικά στρινγκ είναι πολύ λογικό, τις πρώτες φορές που θα φορεθούν να μοιάζουν τα πιο άβολα εσώρουχα που μπορεί να διαλέξει μια γυναίκα.

Διάθεση


Για να νιώσετε σέξι, δεν αρκούν μόνο τα εσώρουχα. Σίγουρα πολλές γυναίκες νιώθουν ερωτικές πολύ εύκολα, απλά και μόνο φορώντας σέξυ εσώρουχα ή ακόμα και χωρίς αυτά, απλώς επειδή έχουν την αντίστοιχη διάθεση και την αυτοπεποίθηση. Για την πλειονότητα των γυναικών, όμως, ο ερωτισμός εντάσσεται σε ένα σύνολο πραγμάτων. Με λίγα λόγια, περιποιηθείτε τον εαυτό σας σε όλες του τις εκφάνσεις. Βαφτείτε όμορφα, βάλτε ένα αισθησιακό άρωμα, φορέστε τα αντίστοιχα ρούχα πάνω από τα εσώρουχα και φυσικά δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο σπίτι, ώστε να εκφράσετε τον ερωτισμό σας και να περάσετε ξένοιαστες και χαλαρωτικές στιγμές με το σύντροφό σας.