ΔΛΙΔΥΜΟΙ 21/05-20/06

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος είναι διανοούμενος. Γι’ αυτόν το σεξ είναι χαρά και διασκέδαση. Είναι επικοινωνιακός και αγαπά την εξυπνάδα, το τηλεφωνικό σεξ, τα βρόμικα λόγια και ίσως στις φαντασιώσεις του να περιλαμβάνεται και κάποιο τρίτο άτομο! Αγαπά το μασάζ και χειρίζεται σωστά τα χέρια του. Ξέρει να γοητεύει και να αποπλανεί. Λατρεύει το φλερτ και θέλει παιχνίδι πριν πέσει στο κρεβάτι. Δεν διστάζει να φλερτάρει ακόμη και με την καλύτερή του φίλη. Πρέπει να του εξιτάρεις πρώτα το μυαλό, να τον αποπλανήσεις με λόγια, πάθος και προκαταρκτικά παιχνίδια. Προηγείται η ψυχική επικοινωνία της σωματικής επαφής. Βγάζει συναισθήματα, του αρέσει η συνομιλία καθώς και η παθιασμένη, ηδονική φωνή. Μίλα του με καυτά ερωτικά λόγια και φίλα τον, γιατί θα εκστασιαστεί. Θέλει να συζητάει κάτι πριν το κάνει… Η γυναίκα που θα μπορέσει να σταθεί δίπλα σε αυτόν τον επικοινωνιακό, ευμετάβλητο και έξυπνο άνδρα, πρέπει να είναι αρκετά οξυδερκής και υπομονετική, στο ν’ ακούει όλες τις ιστορίες που ζει καθημερινά και φυσικά, να συμμετέχει σ’ αυτές, σχολιάζοντάς τες κιόλας!

bra

ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΙΝΤΡΙΓΚΑΡΟΥΝ

Οι Δίδυμοι είναι πολύ γνωστοί για την περίεργη και πολλές φορές άτακτη συμπεριφορά τους. Η μία του πλευρά θέλει να κυριαρχήσει και άλλη προτιμά να κυριαρχείται! Έτσι αν θέλεις να ικανοποιήσεις τις φαντασιώσεις του θα πρέπει να είσαι πάντα διαφορετική. Τα προκλητικά μαύρα εσώρουχα με δαντέλα, στρινγκ και ζαρτιέρες είναι σίγουρα η μεγάλη τους αδυναμία.

bra

Οτιδήποτε σε role playing μπορεί να τον ανάψει. Ξεκίνα λοιπόν από sexy δασκάλα, μέχρι μαθητριούλα ή νοσοκόμα. Ό,τι και αν φορέσεις θα τον κάνεις να παραμιλάει. Διάλεξε ρομαντικά σέξυ εσώρουχα ή Kinky μαύρα και θα τον ξετρελάνεις. Δέσε τα μάτια σου με δαντελένιες μάσκες και φόρεσε μικροσκοπικά νεγκλιζέ και θα γίνει δικός σου.

bra