Κριός 21/03-20/04

ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΓΗΝΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΚΡΙΟ

Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Κριού είναι αυθόρμητα, ειλικρινείς, ενθουσιώδεις, ευθείς, πρωτοπόροι και δυναμικοί. Από την άλλη όμως η παρορμητικότητα που τους διακρίνει καμιά αφορά οδηγεί σε επιθετικότητα, επιπολαιότητα και βιασύνη. Είναι επίσης ασταθείς, με έντονη ανταγωνιστικότητα και εγωισμό. Εάν είσαι γυναίκα και ο άντρας που σε ενδιαφέρει ανήκει στο ζώδιο του Κριού, τότε Συγχαρητήρια! Ο άντρας Κριός θεωρείται ιδιαίτερα ερωτικός και ενεργητικός. Ανήκει στα ζώδια της φωτιάς και είναι αναμενόμενο το αγαπημένο του χρώμα να είναι το κόκκινο οπότε μια επιλογή από κόκκινα εσώρουχα θα τον ιντριγκάρουν!

bra

Αγαπημένη του μέρα είναι η Πέμπτη οπότε ξέρεις πότε θα τα φορέσεις. Προσοχή όμως μη προσπαθήσεις να του αποσπάσεις τη προσοχή την ώρα που παίζει η αγαπημένη του ομάδα γιατί δεν θα καταφέρεις τίποτα! Του αρέσει επίσης το κομψό και διαχρονικό. Να είσαι σίγουρη ότι θα το εκτιμήσει να σε δει να φοράς μαύρες κάλτσες με δαντέλα.

bra

Προσοχή όμως, του αρέσει το κυνήγι οπότε αφήστε τον να πιστεύει ότι είναι εκείνος που προσπαθεί να σας κατακτήσει.

ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΓΗΝΕΨΟΥΝ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΡΙΟ

Εάν είσαι άντρας και θέλεις να κάνεις δώρο εσώρουχα σε μια γυναίκα Κριό θα πρέπει να ξέρεις ότι της αρέσουν τα άνετα και ευκολοφόρετα ρούχα. Ωστόσο θέλει να νιώθει διαφορετική οπότε επέλεξε τα εσώρουχα να είναι σε έντονα χρώματα!

bra

Από την άλλη αυτό που τη χαρακτηρίζει είναι η αυτοπεποίθηση και της αρέσει να παίρνει ρίσκα. Ένα κορμάκι με δαντέλα θα είναι ότι πρέπει.

bra