ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/08-22/09

ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως, αυτό το γήινο ζώδιο να σας ξεγελάσει με το όνομά του. Πάντως, υπάρχει μια αλήθεια, οι Παρθένοι δεν υποκύπτουν εύκολα στον έρωτα και ξέρουν, αν χρειαστεί, να κρατάνε τις αποστάσεις τους. Από τη φύση τους είναι άνθρωποι σχολαστικοί και μεροληπτικοί. Δίνουν μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια κι έχουν αρκετές απαιτήσεις, τόσο από τον εαυτό τους, όσο κι από τους άλλους. Οι άλλοι, μέχρι να τους γνωρίσουν καλά, κρατούν τις επιφυλάξεις τους. Όταν όμως ζήσουν κοντά τους, καταλαβαίνουν πως πρόκειται για ζωηρούς, δραστήριους και τρυφερούς ανθρώπους.

bra

Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το κριτικό πνεύμα και οι διανοητικές ικανότητες του άνδρα Παρθένου δεν του επιτρέπουν να βάλει την κάθε ‘‘τυχαία’’ στο κρεβάτι του κι ακόμα περισσότερο στην καρδιά του. Δίνεται ολοκληρωτικά, σώμα και ψυχή, μόνο σ’ εκείνη που έχει κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του και φυσικά την αγαπά. Τότε και μόνο τότε, δείχνει τον πραγματικό εαυτό του και η σεξουαλική πράξη μεταμορφώνεται σε μία απίθανη εκστατική ιεροτελεστία, αφήνοντας πίσω της τις ομορφότερες αναμνήσεις. Το πιο ελκυστικό σ’ έναν Παρθένο, είναι η ικανότητα του να γνωρίζει τι αρέσει και ευχαριστεί τη σύντροφο του. Μπορεί να θυμάται πράγματα για αυτήν με την παραμικρή λεπτομέρεια. Μπορεί να της προσφέρει χρήσιμα δώρα, να της ετοιμάζει φαγητά που θυμάται ότι της αρέσουν ιδιαίτερα και το σημαντικότερο, να της ικανοποιεί τις σεξουαλικές ιδιαιτερότητές της.

ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

bra

Ο Παρθένος εκτιμά τις φινετσάτες και κομψές γυναίκες στο κρεβάτι και του αρέσει το μυστήριο, το πάθος αλλά και το να περιμένει για την κατάλληλη στιγμή. Προτιμάει να βλέπει την γυναίκα που είναι μαζί του, ντυμένη στα μαύρα ή και κόκκινα.

bra

Επίσης, ο Παρθένος είναι λάτρης των λευκών βαμβακερών εσωρούχων. Πέτα τα string και οτιδήποτε sexy και προτίμησε κάτι σε κορσέ που να θυμίζει 50’s.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος, με στοιχείο της τη Γη και κυβερνήτη της τον πλανήτη του νου, τον Ερμή, είναι ένας άνθρωπος που πειθαρχεί και δεν εκδηλώνει εύκολα τα συναισθήματά του. Είναι υπερ-αναλυτική και κτητική, είναι αρκετά εκλεκτική στην εύρεση ερωτικού συντρόφου, αναζητά την τελειότητα και θεωρεί ότι η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Κάτω από την ψυχρή και απρόσιτη συμπεριφορά που εκφράζει, κρύβεται μια φλογερή καρδιά που έχει διάθεση να προσφέρει απλόχερα όλη της την αγάπη, τη φροντίδα και την αφοσίωση.

bra

Η γυναίκα Παρθένος είναι μια ερωτική σύντροφος με ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις. Αναζητά τον τέλειο σύντροφο, τον άντρα που θα καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της και θα είναι πρόθυμος να σταθεί στο πλάι της χωρίς όρια αλλά με αφοσίωση.

ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΕΣΟΥΝ

bra

Αθλητικά, βαμβακερά και άνετα εσώρουχα θέλει η γυναίκα Παρθένος. Φυσικά, έχει και πιο ερωτικά κομμάτια, αλλά προτιμάει να νιώθει άνετα. Τα χρώματα που της αρέσουν περισσότερο, είναι τα κλασσικά μαύρα και άσπρα κυρίως, χωρίς πολλές υπερβολές.

bra

Πάνω απ' όλα, μία Παρθένος είναι ήρεμη και ντελικάτη, διαλέγοντας να μην δείξεις πολύ δέρμα κατευθείαν. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ένα babydoll δεν είναι το ίδιο sexy με ένα σουτιέν με έντονα κοψίματα.