ΖΥΓΟΣ 23/09-22/10

ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΖΥΓΟΣ

Στους Ζυγούς αρέσει να περιτριγυρίζονται από κόσμο. Το ζώδιο αυτό έχει να κάνει με συνεταιρισμούς κι ομάδες. Οι Ζυγοί είναι ευτυχισμένοι όταν βρίσκονται μαζί με κόσμο και ακόμα περισσότερο, όταν καταφέρουν να αναθέσουν τις δουλειές τους σε άλλους. Είναι λίγο τεμπέληδες, αλλά τους αρέσει το ωραίο περιβάλλον και η διακόσμηση. Σε αυτά τα δύο άκρα δεν μπορεί να βρεθεί μια ισορροπία κι ο Ζυγός που ζει μόνος του ή θα έχει ένα πολύ ακατάστατο σπίτι ή ένα περίπλοκα διακοσμημένο. Μπορούν να είναι ανεξάρτητοι, αφού διαθέτουν τις δυνατότητες και τη νοημοσύνη, αλλά προτιμούν να συμβιώνουν ή απλά να βασίζονται πάνω στους άλλους.

bra

Ο ΑΝΔΡΑΣ ΖΥΓΟΣ

Ο άνδρας Ζυγός είναι γοητευτικός, ευγενικός, πράος, διπλωμάτης, συναισθηματικός αλλά και αναποφάσιστος! Ακόμα κι αν δεν έχει ιδιαίτερα εμφανισιακά χαρίσματα καταφέρνει να είναι ελκυστικός αλλά και ... νάρκισσος. Έχει πολλούς φίλους, είναι αγαπητός, δημοφιλής και με καλούς τρόπους . Του αρέσουν οι σταθερές σχέσεις και ο γάμος αποζητώντας από νεαρή σχετικά ηλικία την δημιουργία οικογένειας! Ένας άντρας Ζυγός είναι ερωτευμένος με τον ίδιο τον έρωτα. Γίνεται ο ιδανικός σύντροφος, προσφέροντας στην σύντροφο του οτιδήποτε αυτή επιθυμεί. Σε κάθε σχέση του προσαρμόζεται ανάλογα με τα «θέλω» της γυναίκας.

ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Μπλε, ροζ και διάφανα είναι τα εσώρουχα που μπορούν να στοιχειώσουν το μυαλό ενός ζυγού για νύχτες. Αν θες μαζί του οι νύχτες να είναι ατελείωτες εξοπλίσου με κάλτσες και ζαρτιέρες!

bra

Επίσης, μια ματιά στην θέα ενός στρινγκ που αφήνει να διαχωρίζει ομοιόμορφα το πίσω μέρος μιας γυναίκας, έχει το τέλειο σχήμα για να δελεάζει, αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία, αλλά πολλά στην οπτική.

bra

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΖΥΓΟΣ

Η γυναίκα Ζυγός είναι το απόλυτο θηλυκό. Γλυκιά, ευγενική, συμπαθέστατη, κοινωνική, αισθησιακή, μετρημένη αλλά και θεατρίνα, ύπουλη, πονηρή, ανασφαλής και ανταγωνιστική με άλλες γυναίκες. Εμφανίσιμη και γοητευτική ακόμα κι αν δεν είναι προικισμένη με φυσική ομορφιά, γιατί ασχολείται υπερβολικά με την εμφάνιση της. Είναι η γυναίκα που έχει τους περισσότερους καθρέφτες στο σπίτι της. Αποζητά μόνο σταθερές σχέσεις που αποσκοπούν στο γάμο.

ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΕΣΟΥΝ

Η γυναίκα Ζυγός μπορεί να χαλάσει όλο το μισθό της αγοράζοντας εσώρουχα σε όλα τα σχέδια. Θέλει να αποκτά ο,τι νέο είναι στη μόδα. Ωστόσο, αυτά που επιλέγει τελικά να φορέσει, έχουν πάντα μια ρομαντική διάθεση, σε άσπρο, ροζ ή, σπανιότερα, σε μαύρο. Δαντέλα είναι το αγαπημένο της υλικό για τα εσώρουχα.

bra

Ο ΖΥΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ

Ο Ζυγός είναι ουσιαστικά το ζώδιο του έρωτα. Ερωτεύεται συνέχεια, γιατί πολύ απλά είναι ερωτευμένος με τον ίδιο τον έρωτα. Η ανάγκη του για συντροφικότητα βέβαια, τον κάνει μερικές φορές να νομίζει ότι είναι ερωτευμένος. Έχει ταλέντο στο φλερτ και συνήθως πετυχαίνει αυτό που θέλει με την γοητεία του αλλά και την στρατηγική του. Δεν είναι ποτέ αυτό που φαίνεται, αφού προσπαθεί πάντα να γίνει αυτό που θέλει ο εκάστοτε σύντροφος. Όταν είναι σε σχέση ή γάμο, δεν ενδιαφέρεται για τίποτ’ άλλο, θυσιάζοντας τα πάντα για τον έρωτα. Στο σεξ είναι αισθησιακός και ερωτικός, αλλά δεν έχει συγκεκριμένη σεξουαλική ταυτότητα γιατί και πάλι προσαρμόζεται σε κάθε κατάσταση. Ο Ζυγός πολύ εύκολα κάνει παράλληλη σχέση ή ερωτεύεται δύο άτομα ταυτόχρονα. Δεν μπορεί να αντέξει το χωρισμό και δεν τον ανακοινώνει σχεδόν ποτέ εκείνος. Είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του «ο έρωτας με έρωτα περνάει».